Jaahas, vkonloppu takana päin ja työvko edessä. Joskus sitä leikittelee ajatuksella että mitä jos elämässä kääntyiskin noi osat toisinpäin. Vkonloput tehtäis ahkerasti 8h tai pidempiä työpäiviä ja sitten huilittaisiin ja toteutettais itseä ja omia unelmia 5 päivää...että jaksais taas. Mä oon aika varma että moni voisi näin paremmin... :) loppuis tai ainakin vähenis työnarkomaniat, univaikeudet, parisuhdeongelmat, ajanpuutevalitukset,stressi ja ainainen kiirus joku paikkaan... heti kun löydän rahoittajan tälle idealle tai ainakin aloitelaatikon mihin tän voi jättää... no juu, takas taas tähän elämään. Huomenna menen siis töihin..

Yleisurheilukisatkin loppui. Ei sillä että olisin niitä ehtinyt lain seurailemaan - EM-kultamitalistakin luin vasta lauantaina Ilta-Sanomista - eli varsinainen ajan hermolla viihtyvä urheilufriikki tää tyttö.Mutta hyvä että joku on Suomestakin oppinut juoksemaan rataa ympäri ja hyppelemään esteitä siinä välissä - hyvä Jukka Keskitalo!

Tuli kutsu maajoukkueleirillekin. Lajina siis salibandy. En ole maajoukkuetouhuissa noin kahteen vuoteen ollutkaan. Eturistiside ja molemmat kierukat hajos oikeasta polvesta vajaa 2 vuotta sitten ja sen jälkeen oon tehny aika uutterasti töitä jalan kanssa. Voin ainakin rehellisesti sanoa ymmärtäväni kaikkia jotka sanoo kuntoutuksen olevan aikamoinen urakka. Ei voi muuta kuin nyökytellä että juu samaa mieltä oon.. Jos viime kausi meni vähän ihmetellessä, niin tää kesä on kyllä mennyt suht ok. Alkukesästä tosin flunssa piinasi ja nyt pari vkoa takaperin samainen oikea polvi rupes ärsyttäväksi mutta se tuntuu nyt paljon paremmalta, onneksi. Ei muuta kuin pää pystyssä kohti uusia haasteita..pienistä arjen asioista ja pelikentänkin onnistumisista naatiskellen. :)

Niin se harkkapeli viime ke...voittohan sieltä tuli. Muistaakseni 6-2. Pelasin 2x Marin eli Ulmanen että Ojala kanssa. Eipä voi valittaa moisista ketjukamuista ja pelaaminen oli varsin mukavaa. Taidettiin ketjuna tehdä jonkun sortin ennätys tolppa- ja ylärimalaukauksissa... vaan eipä tässä kohtaa kautta tartte vielä osuakkaan. Vielä ehtii!

Mukavaa viikkoa kaikille!! :)