Jahas, kävin tossa pitkähkön tauon jälkeen tutustumassa naissäbäsivustoihin ja siellähän on vähän kuhinaa ilmassa (yllätys yläpesä!).

Oli tarjolla tv-peliä ja Erä päätti tästä sitten kieltäytyä. Näin pelaajan näkökulmasta ymmärrän tämän täysin kun miettii mitä se olisi aiheuttanut peliaikataululle. Suomen mestaruus ratkaistaan tänä vuonna käytännössä yhden, äärimmäisen tiiviin viikon aikana - tällöin on kaikki lepominuutit siellä väleissä tarpeen. 9 kautta liigaa pelanneena voin kertoa että levosta ei käy se että könöttää bussissa keskellä yötä epämukavissa asennoissa ja torkahtelee silloin tällöin...paikat puutuu ja tuskastuttaa. Tähän kun lisätään vielä se että sais sitten nukkua noin 4 tunnin yöunet ja sitten töihin puurtamaan 8 tuntia ja illalla uusi supertärkeä peli, niin.... sanotaanko että siinä tulisi annettua vireystilan osalta vähän turhan paljon tasotusta.

Eli joo, voidaan meuhkata että ois ollu naissalibandyn edun mukaista näyttää se peli telkkarissa jne. jne. ja niinhän se oiskin ollut hienoa, mutta aina ei kaikki mene niin kuin "suuri yleisö" haluaa. Erälle on tässä kohtaa, niin kuin pitää ollakin, se oma tavoite tärkein ja joukkue tekee päätökset tämä mielessä. Ei mun mielestä nokan koputtamista tässä. Oishan se kyl ollu mageeta kattoa taistoa kotisohvalta mutta tod näk en olis kotona kuitenkaan (ulkonahan paistaa aurinko!) niin että ei siitä sen enempää. :)

Välikommentti; tulevaisuudessa lyödään naisten ratkaisupelit jo ennakkoon sinne tv-aikatauluun niin ei tartte kenenkään ihmetellä. Hei, tsemiä niille jotka näistä asioista päätöksiä tekevät - mun mielestä naissäbän huippupelit ois ihan kattomisen arvosia telkkaristakin. Viimeks tais Urheilukanavalla näkyä  naisten peli vuonna 2002 kun oma rakas HIFK-joukkueeni kaatoi VFT:n ratkasevassa finaalissa Tikkurilassa 4-0. Olihan se kiva fiilistellä ratkasuhetkiä sitten jälkeenkin päin. :)

Mutta joo, tsempit molemmille joukkueille finaaleihin, parempi voittakoon. Mulla on kyllä oma suosikki mutta kannustan hiljaa ja hillitysti. :) Geumibee!

Hande #22