Tervehdys!

Nyt on sitten play-offit kierähtäneet hyvään vauhtiin ja Porvoon kanssa ollaan pari peliä taisteltu. Otteluvoitot 1-1. Eka peli venyi jatkoajalle ja eilen Porvoo voitti meidät normin peliajan puitteissa maalilla. Oon ite saanut sekä piste että jäähytilin avattua...mulle epätyypillinen 2+10min tuomio tuli ekassa pelissä JATKOAJALLA Tampereella. Itse koin tilanteen melkoisen suurena vääryytenä ja tuomareilta ihmeellisenä tuomiona mutta juna kulkee eteenpäin eikä ketään selitykset loppupeleissä kiinnosta. Pääasia ettei peli kaatunut tuohon. Sykkeet oli kyllä intervalliluokkaa jäähypenkillä, että tuli nekin treenit hoidettua siinä samalla.

Eilinen peli Porvoossa oli tiukkaa taistoa alusta loppuun ja johtovuoro vaihteli joukkueelta toiselle eikä eroa ollut missään kohtaa yhtä maalia enempää. Hallissa jengiä joku 400 mikä on naisten salibandyyn hyvä lukema. Meteliä oli ihan riittävästi ja fiilistä riitti meidänkin vaihtoaitioon asti. Yritystä oli ja pienistä nää on kiinni, tällä kertaa voitto jäi kuitenkin Porvooseen. Mutta se parhaiten nauraa, joka... ja niin edespäin.

Itseäni pännii nuhatauti joka on nyt jatkunut muutaman päivän. Nuhatauti on kiertänyt lähes koko meidän joukkueen ja täytyy toivoa että se on kohtapuoleen loppu. Sairastelu näet. Katotaan että onko tästä pelaajasta kentälle vielä huomenna, ainakin tän päivän treenit jää suosiolla väliin, kuten jäi työtkin. Yöllä ei paljon tullut nukuttua köhän takia. Mutta kyllä se tästä.

Semmonen kiva yksityiskohta pistää silmään että näyn tulevan tänne blogiin runoilemaan aina kun oon kipeenä. Toisin sanoen tämän mukaan viimeisin flunssa mulla on ollut lokakuussa. Tätä taustaa vasten tarttee toivoa ettei mulla olis tänne enää asiaa lähiaikoina....vaan taidanpa yrittää poiketa tavoistani ja keritä terveenäkin kirjoittamaan muutaman rivin. Ihan vaan siksi että välillä on kiva tehdä asioita eri tavalla. :)

Vointeja!

t. Hande