Joo-o tytöt ja poijaat!

Naisten säbän 2.finaalipeli on käynnissä ja Salibandyliigan nettisivut ei aukea että pääsis seuraamaan tapahtumia "livenä"...hohhoijaa...taitaa olla aikamoiset ruuhkat ja sivut ei vaan tota kestä. Ei ole meikäläisen yhteyksistä kiinni kun kaikki muut sivut aukee kun vettä vaan...  noh, onneks on toi vanha kunnon telkkari ja sen teksti-tv... :)

Olin tossa kuntosalilla työpäivän päätteeksi - kunnon hiki pintaan ja kohti kesäkuntoa, hih!Babysteps, you know...ja sitä paitsi jos kutsu käy vielä sennupeleihin niin on sitte tullu treenailtua niitäkin varten, heh...ammattilaismeininkiä ja totista totta, grr.... ;)

Naissäbänetissä on muuten finaaleiden lisäks kuhinaa MM-kisoihin valitusta joukkueesta. Sekin on niin tyypillistä! Se on aina sama homma - valitaan sinne ketä vaan niin aina löytyy niitä jotka on asioista eri mieltä, tietenkin. Olipa eräät (mä muuten tiiän kuka on K.S ja se ei tod ole Saarisen Kassu!) laatineet omille sivuille kattavan arvioinninkin jokaisesta MM-joukkueeseen valitusta pelaajasta  - ja heti tuli kammokritiikkiä (nimetöntä, totta kai) että vaan "kaverivalintoihin ollaan tyytyväisiä". Kai nyt jokaisella saa mielipiteitä olla - ja jokainenhan meistä haluaa kai kavereiden puolella olla vai...? Kavereita kuuluu kannustaa! :) Se on vaan helppo huudella älyttömyyksiä nimettömänä ja silleen. Se on mulle vielä arvoitus että mitä sillä tavoitellaan? Tuleeko toisten nimettömästä kritisoimisesta oikeesti jollekin hyvä mieli tai jotain?Ehkä sitten niin.

Mun mielestä joukkue on hyvän oloinen sekotelma uutta ja vähän, kröhm, kokeneempaa!Jos ois mun joukkue kyseessä niin muutama vaihdos ois kyl saattanu tulla - ehkä myös pelaajistoon ;) Joukkueen huoltopoppoo on kyllä maailmanmestariainesta joten siitä ei ainakaan homma jää kiinni - jaksamista ja tsemppistä Ninnulle ja Jasulle!

Enivei - koko MM-joukkueelle hurjat tsempit MM-skaboihin munkin puolesta jos joku joukkueesta näille sivuille eksyy - olis jo korkea aika tuoda se "tytteli" takas kotiSuomeen - viimekshän se oli täällä visiitillä vuonna 2001 Latvian reissun jälkeen. Siltä retkeltä oliskin montakin tarinaa kerrottavana mutta ehkä sitten toisella kertaa... :)

Tack och ädjö...tää "treenihirmu" menee nyt saunaan rentoutumaan! :)

#22 Hande

ps. nyt ne sivut aukes kun jakso tarpeeksi kauan (ikuisuuden) odottaa...peli on Erälle 3-2 ja n.10min jäljellä...jännää on, sano.