Tervehdys,

Reilu kuukausi on ehtinyt kulua sitten viime kirjoituksen. Mutta eipä mitään, näillä mennään...

Naisten MM-kisat. Alkusarja eteni aikalailla odotusten mukaan ja Suomi otti kuin ottikin Ruotsista henkisen otteen alkusarjan pelissä. MUTTA. Tärkeimmillä hetkillä tuntui ettei joukkue pystynyt parhaimpaansa ja Ruotsi vei finaalissa voiton murskalukemin 3-7. Ottelun telkkarista katsoneena täytyy todeta että ikävä kyllä parempi joukkue voitti. Suomi ujosteli pallollisessa pelissä ja teki anteeksiantamattomia merkkausvirheitä puolustuspäässä mistä Ruotsi armotta rankaisi. Jonna Mäkelä otti useita mahtavia koppeja mutta mahdottomiin ei hänkään pystynyt Ruotsin tulituksessa. Kaksi erää Suomi roikkui pelissä joten kuten mukana mutta kolmannessa tipahti lopullisesti kyydistä. En tiedä oliko syynä ketjujen totaalinen sekoittaminen, vai loppuiko vaan yksinkertaisesti usko omaan tekemiseen? Näinhän ei saa käydä jos haluaa maailmanmestaruuden voittaa... jätän kuitenkin tappion perimmäisten syiden analysoinnin muille tyypeille (esim tuleville maajoukkuevalmentajille) - se on varmaa että tämä finaalipeli jätti varmasti nälkää niille pelaajille jotka ovat mukana kun mestaruudesta seuraavan kerran pelataan. Siitä on hyvä ponnistaa!

Kesäharjoittelu. C:ssä on vedetty kesätreeniä hyvällä asenteella ja monipuolisesti. Itse olen ollut paikalla epäsäännöllisen säännöllisesti. Muuna aikoina olen tietty tehny treenejä itse :) on se kiva tunne kun rupee juoksu vähän kulkemaan eikä koko ajan tee kuolemaa. Tämäkin ei tietty kaikkiin harjoituksiin päde mutta on kiva kun kunto paranee - jaksaa töissäkin paremmin. :)

Juhannus tulee kohisten ja aion viettää sitä tänä vuonna rakkaimpani kanssa Maarianhaminassa. Juhannussalkoja ja auringonpaistetta, toivon mukaan :) ja ehkä muutama juhannusjuoma...

Lyhyen ytimekkäästi: Mukavaa Jussia kaikille ja kuullaan myöhemmin! :)

t. #22