Muistui tässä mieleen erään ystäväni toive selventää että mistä ihmeestä kaikki mun lempinimet on kotoisin. Totesin siihen että hyvä kun itsekään muistan mutta toisaalta yrittänyttä ei ole ennenkään laitettu...

Hande  *se nimi mitä pelipiireissä "lähes kaikki" käyttää ja kaikille tutuille se tuntuu jotain kautta olevan tuttu. Muistan kuulleeni sen ylä-asteella koulun futispelissä ensimmäisen kerran ja lausujana oli koulun silloinen opettaja ja joukkueen valmentaja Jutta (terveissii!)

Hanuli  *ystäväni Henriikan keksintö joka kivan läheistä sukua hänen omalle lempinimelleen Henuli.Vähän Tiku/Taku-tyyliin. Tästä juontuu käsittääkseni myös kotoisa lyhenne "Hanu".

Palis  *sukunimestä väännös. Tullut myös pelipiireistä , tarkemmin sanottuna HIFK-ajoilta ja sotketaan joskus satunnaisesti palaveri-sanan lempinimeen.

HooPee *ystäväni Johannan käyttämä ja lanseeraama. Etu- ja sukunimen yhdistelmä, aika hyvä sellainen!

Handelsbanken eli HB  *HIFK - ajoilta...Hande-nimestä väännös eli muutama kirjain vaan sinne perään ja se on siinä

Hansu  * ala- asteen partioaikoina (kyllä, olen ollut myös siellä aktiivisessa nuoruudessani!) tullut ja silloin käytetty ja sittemmin vähän unohtunut. Nyt rakas puolisoni on ottanut nimen uudelleen käyttöön ja se kuullostaa hänen suustaan aika kivalta! 

Handu *edesmenneen isäni usein käyttämä. Sittemmin tätä ei juurikaan kukaan ole käyttänyt - tää oli meidän omaa isä/tytär - kieltä. :)

Köpö *tämän nimen lanseeraaja Ella vaan totesi että "sä oot vaan ihan Köpö!"...mene ja tiedä mitä se sitten tarkoittaa mutta Ella ja Jasu ovat muistaakseni ainoita jotka tätä nimeä käyttää. Arja-ystävä yritti opetella tätä myös mutta palasi "Handeen" aika nopeasti. :)

Hopsi *tämä on peruja viime kauden Tiikerit-joukkueesta. Asialla Johanna ja rakkaat oululaiset ystäväni Raakkeli ja Halle!Jotenkin väännös HooPeesta, Halle tämän taisi keksiä ja ottaa käyttöön...

Hannu *oma pomo Katja (hyvä tyyppi!) käyttää tätä töissä aina silloin tällöin...kai mä sitten vaan hoidan tiettyjä juttuja "ihan äijänä" eli hyvin. :) Sukunimi "Palomäki" on käytössä silloin kun hällä on mulle painavaa asiaa...hih!

Hannibaali/Hannibal *myöskin töistä, rakkaan kollegani Jukan lanseeraus (Hannibal Lecter ja Hannu?pitäisiköhän näistä osata päätellä jotain...hmm...hih) tätä käytetään kyllä ihan mukavissa(kin) yhteyksissä ja sangen tuttavallisesti joten olen tähän sopeutunut ja tottunutkin. :)

Geum *Geumibee!Historia on lyhyt mutta hauska. Vuoden 2004 polvileikkauksen jälkimainingeissa tuli oltua paljon messengerissä kohtalotoverini Lauran eli Laren kanssa. Jotenkin sormet ei kerran (ja vain tosiaan tämän yhden kerran,jepjep..) osuneet oikein oikeille näppäimille ja lopputuloksena mä olen nykyään Geum ja Lare on Ibbe ja yhteinen kielemme on nimeltään geumlanti... huumori auttoi tässäkin pahimmassa kaamoksessa ja ärsytyksessä eteenpäin. Geumibee!!

Hanttapuli/Hantta *Vierumäen opiskeluajoilta silloisen kummihierojani Marjukan eli Jukkiksen väännös. Ihan kotoisa, vaan eipä tätä muut tällä hetkellä juurikään käytä...

Trolli *syntynyt aamutukkasyndroomasta.. siis kun tukka kovin pystyssä, u know...poistunut sittemmin käytöstä eikä tätä ole aikoihin kukaan käyttänyt joskaan ei ole koskaan kovin kovassa käytössä ollutkaan

Hansuli/Handeli *näitä jotkut satunnaisesti laukoo...kevennyksiä ilmeisesti Hansusta ja Handesta.

Jaahas, nopeesti laskettuna (lukiossa pitkä matikka, arvosana hmm...) tossa oli 20 (ainakin!) eri väännöstä. Historia on pitkä ja täynnä mukavia muistoja, kiitokset myös tässä yhteydessä kaikille osallistuneille...! :) palaan astialle jos jotain oleellista puuttuu...

t. no se lapsi...